Thee-test Noord-Hollands Dagblad

Thee-test Noord-Hollands Dagblad

minuten lezen
Door Hanneke van den Berg - 22-5-2015, 7:00 (Update 22-5-2015, 7:00)
H&J Gaan Groen

Ik ging op zoek naar zakjes thee (altijd handig als je meerdere soorten mee wil nemen naar je werk) en losse thee, voor thuis. Toen ik ging zoeken wist ik niet wat me overkwam. Een gigantisch aanbod overviel me. Uiteindelijk kwam ik uit bij De Theebaron waar je de thee kunt bestellen.

Theebaron

Een thee-site met ruime keuze is www.detheebaron.nl Zij hebben zowel biologische thee als niet-biologische, maar alles is goed uitgesplitst op de site, dus vergissen is niet mogelijk. Je kunt er proefzakjes bestellen van 25 gram, wat mij erg goed uitkwam, omdat ik zo dol ben op uitproberen. Ik probeerde kruidenthee, rooibos in meerdere smaken, Oolong, groene theesoorten en matchathee. Sommige waren ayurvedisch, voor wie daar belang aan hecht. Ik heb al best vaak theesoorten geprobeerd die me wat makkelijker in slaap lieten vallen ’s avonds, maar er heeft nog nooit eentje zo goed gewerkt als de Mooie Dromen kruidenthee van de theebaron. Andere grote favorieten waren Rooibos Drakenvuur, groene Japanse kersenthee en de vitaliteitskruidenthee. Alleen die fijne namen al! En ze zijn zo lekker!

Vergelijk producten0