Bekers en kopjes

Voor een uitgebreid assortiment bekers en kopjes kunt u goed terecht bij de theebaron. Online kopjes en bekers kopen doe je bij de theebaron.
Lees meer
Bekers/Mokken 320 ml set van 6 stuks Tijdens het drinken hebben de nieuwe Josien kop en schotels nog een extra verrassing in petto. Met elke slok komen dan woorden in zicht. Eenmaal leeg staat er een poëtische tekst te lezen. Zo is het kopje leeg en tegelijk het gemoed vol.
€19,50
Drinkglazen 325 ml set van 4 stuks Josien Broeren Drinkglazen wijze koppen (set van 4 glazen).
Espresso kop 65 ml met schotel set van 6 Tijdens het drinken hebben de nieuwe Josien mokka/Espresso kop en schotels nog een extra verrassing in petto. Met elke slok komen dan woorden in zicht. Eenmaal leeg staat er een leuke tekst te lezen. Zo is het kopje leeg en tegelijk het gemoed vol.
€19,50
Kalebas voor Mate thee Een echte stijlvolle drinkbeker voor mate thee, hij is gemaakt van pompoen welke is gesneden, gedroogd en versierd. Kalebas voor Mate thee. Uw voorkeur voor uw kleur kunt u als memo toevoegen maar geeft geen zekerheid.
€12,95
Kopje 160 ml met schotel set van 6 Tijdens het drinken hebben de nieuwe Josien kop en schotels nog een extra verrassing in petto. Met elke slok komen dan woorden in zicht. Eenmaal leeg staat er een poëtische tekst te lezen. Zo is het kopje leeg en tegelijk het gemoed vol.
€22,95
Tea For One De kleurrijke ontwerpen van kunstenares Josien Broeren prijken op deze leuke en vrolijke Tea For One. Onder haar eigen label brengt de kunstenares deze kleurrijke Tea For One op de markt.
€14,95
Theeglas en schotel Bradley's Theeglas en schotel is the finishing touch met dit schitterend vormgegeven theeglas en schotel. Ze hebben al een apart vormgegeven verpakking van dit theeconcept en dat maak je nu compleet met dit theeglas en schotel.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »