Ayurvedische thee

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Het doel van de Ayurvedische leer is het bereiken van een interne balans van de drie dosha’s en daarmee hetnatuurlijke welzijn en functioneren van alle organen. De dosha’s zijn als volgt verdeeld:

VATA - is verantwoordelijk voor het zenuwstelsel en de ademhaling. VATA-thee brengt de inwendige VATA totrust, die vaak te leiden heeft onder stress, overbelasting, en de koude wintermaanden.

PITTA - reguleert de stofwisseling, de spijsvertering en de lichaamstemperatuur. PITTA-thee compenseert eenverhoogde, inwendige PITTA en heeft een verkoelende en verzachtende werking. Men adviseert om PITTAtheete drinken in de warme zomermaanden of bij ernstige honger en dorst.

KAPHA - zorgt voor een goede vochtbalans en geeft het lichaam kracht en stabiliteit. KAPHA-thee brengt deinwendige KAPHA in balans. Deze thee is vooral geschikt voor mensen die last hebben van een tragestofwisseling of obesitas.

Bekijk hieronder alle ayurvedische thee producten van de thee specialist: De Theebaron. De meest populaire ayurvedische thee van nu is: Bio Vrouwen Vitaal