Lente thee

Filters
46 ProductenPagina 1 van 2
Best Mix  thee
Best Mix thee
€5,95
Blueberry Hill thee
Blueberry Hill thee
€5,00
Cactusvruchtthee
Cactusvruchtthee
€4,95
Creme Brulee thee
Creme Brulee thee
€5,75
Dromeland thee
Dromeland thee
€5,55
Duindoorn Sinaas thee
Duindoorn Sinaas thee
€5,65
Fantasia thee
Fantasia thee
€5,00
Fresh & Fitness thee
Fresh & Fitness thee
€7,00
Gember Citroen thee
Gember Citroen thee
€5,50
Get Your Boost Thee
Get Your Boost Thee
€4,80
Ginger Kick
Ginger Kick
€5,90
Green Lemon Sencha thee
Green Lemon Sencha thee
€4,55
Groene Rooibos thee
Groene Rooibos thee
€5,35
Liefste mama thee
Liefste mama thee
€5,00
Life experience  thee
Life experience thee
€7,10
Mangonas thee
Mangonas thee
€5,10
Meloen thee
Meloen thee
€5,00
Mighty Orange thee
Mighty Orange thee
€4,95

Het warmere weer komt eraan, we zitten vaker buiten en we kunnen de winterjas thuis laten. Lente is het begin van de mooiste periodes! Hier hoort dan ook een heerlijk kopje thee bij. Thee wordt niet alleen in het najaar gedronken, maar ook zeker in het voorjaar. Vooral wanneer we nog weleens met koude dagen te maken hebben, maar ook wanneer we even willen afkoelen.

Lente thee kopen

Theesoorten horen bij een bepaald seizoen te passen. Daarom hebben wij gekeken naar alle theesoorten in ons assortiment en hebben we een selectie gemaakt van theesoorten die veel in de lente gedronken worden en die passen bij het weer: fris, fruitig en licht van smaak. De donkerdere theesoorten kunnen we in het najaar weer drinken.

Witte en groene thee

In de lente zijn witte en groene thee bekende theesoorten. Witte thee is licht van smaak en wordt vaak gecombineerd met fris fruit en frisse kruiden. Dit is perfect voor een lenteavond. Je kunt in witte thee ook bloemsoorten toevoegen om een nog frissere smaak te creëren.

Groene thee is daarentegen iets meer bitter van smaak, maar biedt enorm veel gezondheidsvoordelen. Tijdens de warmere dagen is het belangrijk om voldoende te blijven te drinken en door allerlei theesoorten uit te proberen kun je dit leuker maken. Bij groene thee kun je denken aan een combinatie met gember of fruit zoals een groene appel.

Fruitige thee

Natuurlijk hoort fruitige thee bij het seizoen lente. Bij groene en witte thee kun je zelf wat fruit toevoegen, maar je kunt uiteraard ook kiezen om fruitthee te drinken. Bij De Theebaron hebben we hier ook een selectie van gemaakt:

  • Een mix van fruit thee waarmee je kennis kunt maken met deze theesoorten bij elkaar;
  • De glimlach van Mona Lisa: dit is een thee wat gearomatiseerd is met bloemen en groene thee. De perfecte combinatie!
  • Fresh & fitness thee is een milde kruidenmelange waarbij je citroen erg goed proeft. Ideaal na een work out wanneer je verfrissing en hydratatie nodig hebt.

Lente thee bestellen bij De Theebaron

Wil je meer weten over onze theesoorten of kun je een bepaalde theesoort niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken graag met je mee om het mooiste lentepakket samen te stellen. Ook wanneer je opzoek bent naar een mooi cadeau, kunnen we met verschillende theesoorten een unieke mix samenstellen.