Matcha thee kopen?

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
Japanse Matcha Thee - Hana
Japanse Matcha Thee - Hana
€18,55
Matcha klopper bamboe 110mm
Matcha klopper bamboe 110mm
€14,95
Matcha lepel bamboe 160mm
Matcha lepel bamboe 160mm
€5,95
Matcha poeder Biologisch 125 gram
-17%
Matcha poeder Biologisch 125 gram
€23,95 €19,95

Matcha thee van de Theebaron

Matcha thee, schuimig geklopt heeft deze delicatesse een uniek crèmig, zachte,  zoete en groene thee karakter. Japanse Matcha thee is waarschijnlijk de edelste vorm van Japanse thee. De matcha poeder maakt dit zo bijzonder. Je kunt Matcha thee ook met opgeklopte melk drinken of als koude thee. Denk hierbij aan koude (plantaardige) melk die je samen met de matcha poeder opklopt. Vervolgens voeg je er ijsklontjes aan toe en heb je ijs matcha thee.

Matcha thee drinken op traditionele manier

Wil je matcha thee drinken op de traditionele manier? Dan heb je een bereidingsmethode nodig. Allereerst kook je het water voor het maken van de thee. Nadat het water is afgekoeld schep je 1 gram matche poeder over in een matcha-kom. 1 gram matcha thee staat gelijk aan een halve theelepel. Hierbij schenk je 80 ml water en klop je met een matcha bamboe klopper het mengsel totdat er schuim ontstaat.

Matcha kopen?

Matcha kopen is zeker een aanrader. Het is namelijk de gezondste thee die er bestaat. Het volledige blad wordt namelijk in poedervorm voorbereid. Hierdoor gaan er geen vitamines en mineralen verloren. Wist je dat één kopje matcha gelijk staat aan maar liefst tien kopjes groene thee? Het bevat namelijk de hoogste concentraties antioxidanten en polyfenolen. Deze twee stoffen leveren een positieve bijdrage aan je gezondheid. Ook heeft Japanse thee matcha een kalmerende werking en kun je hiermee je lichaam goed reinigen en gezond houden. Je hoeft bij matcha thee geen suiker toe te voegen vanwege de unieke smaak. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een lekker, gezond kopje Japanse thee matcha!