Zwarte thee

Zwarte thee

Zwarte thee staat bekend als de meest gedronken thee in de wereld en wordt vaak als basis gebruikt voor verschillende soorten vruchtenthee. Zwarte thee bevat cafeïne en stat bekend om de sterke smaak. Ook staat zwarte thee er bekend om goed voor de gezondheid te zijn door de vele antioxidanten die erin zitten.

Waar komt zwarte thee vandaan?

Zwarte thee is thee gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis. Deze variant is gemaakt door middel van zwaardere oxidatie dan de witte thee, groene thee, en oolong thee. Dit is waarom het over het algemeen sterker smaakt en meer cafeïne bevat dan lichter geoxideerde thee. Wel zit er minder cafeïne in dan in koffie. Zwarte thee behoudt zijn smaak gedurende meerdere jaren. Zwarte thee komt oorspronkelijk uit China, maar je kunt het ook vinden in India en Sri Lanka.

Zwarte thee kopen

Je kunt veel verschillende soorten zwarte thee kopen. Voordat je zwarte thee gaat kopen is het goed om te weten wat de voordelen zijn. Na het lezen van onderstaande voordelen wil jij zeker weten zwarte thee kopen en altijd in huis hebben!

  • Zwarte thee heeft een antioxidantwerking. Antioxidanten zorgen ervoor dat het risico op chronische ziektes verminderd wordt en het bevorderd je gezondheid.
  • Zwarte thee is goed voor je hart. Je kunt met zwarte thee risicofactoren op hartziektes innemen.
  • Zwarte thee kopen helpt je darmgezondheid te bevorderen. Heb je vaak last van je darmen? Dan heb je zwarte thee nodig. Door de polyfenolen in zwarte thee kun je je immuun functie en darmklachten verhelpen.

Heb je vaak last van een hoge bloeddruk? Zwarte thee kopen kan het risico op hart- en vaatziekten verlagen door je hoge bloeddruk te verlagen.

Bekijk hieronder alle Zwarte thee producten van de Zwarte thee specialist: De Theebaron. De meest populaire Zwarte thee is momenteel: Java OP Superior Santosa

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »