Zwarte thee

Filters
65 ProductenPagina 1 van 3
Aardbeienthee
Aardbeienthee
€4,40
Alice in wonderland thee
Alice in wonderland thee
€5,65
Amandel Perzik thee
Amandel Perzik thee
€5,15
Amandelthee
Amandelthee
€4,50
American Cranberry thee
American Cranberry thee
€5,85
Assam Rembeng thee
Assam Rembeng thee
€7,25
Assam Witte Puntjes thee
Assam Witte Puntjes thee
€5,35
Bengaalse Chai thee
Bengaalse Chai thee
€4,60
Bloedsinaasappelthee
Bloedsinaasappelthee
€5,55
Bosbessenthee
Bosbessenthee
€4,60
Bosvruchten thee
Bosvruchten thee
€4,45
Celebration thee
Celebration thee
€6,20
Ceylon Blad OP thee
Ceylon Blad OP thee
€3,85
Ceylon Cinnamon Chai thee
Ceylon Cinnamon Chai thee
€5,45
Ceylon Flowery Pekoe thee
Ceylon Flowery Pekoe thee
€5,75
China Golden Yunnan thee
China Golden Yunnan thee
€5,85
China Pu-Erh thee
China Pu-Erh thee
€5,50
China Rose Conqou thee
China Rose Conqou thee
€3,95

Zwarte thee staat bekend als de meest gedronken thee in de wereld en wordt vaak als basis gebruikt voor verschillende soorten vruchtenthee. Zwarte thee bevat cafeïne en stat bekend om de sterke smaak. Ook staat zwarte thee er bekend om goed voor de gezondheid te zijn door de vele antioxidanten die erin zitten.

Wat is zwarte thee?

Zwarte thee is thee gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis. Deze variant is gemaakt door middel van zwaardere oxidatie dan de witte thee, groene thee, en oolong thee. Dit is waarom het over het algemeen sterker smaakt en meer cafeïne bevat dan lichter geoxideerde thee. Wel zit er minder cafeïne in dan in koffie. Zwarte thee behoudt zijn smaak gedurende meerdere jaren. Zwarte thee komt oorspronkelijk uit China, maar je kunt het ook vinden in India en Sri Lanka.

Is zwarte thee gezond?

Het is belangrijk om te weten dat in een kopje zwarte thee gemiddeld 20 mg cafeïne zit. Dit is een stuk minder dan een kopje espresso koffie. Als je iedere dag een kop zwarte thee drinkt in plaats van koffie ben je een stuk gezonder bezig met slechts een kleine aanpassing! Want ondanks dat er minder cafeïne in zwarte thee zit dan in koffie, krijg je nog steeds betere focus en concentratie. Daarnaast verlaagt het de bloeddruk en het bevat een hoop antioxidanten.

Zwarte thee voordelen

Je kunt veel verschillende soorten zwarte thee kopen. Voordat je zwarte thee gaat kopen is het goed om te weten wat de voordelen zijn. Na het lezen van onderstaande voordelen wil jij zeker weten zwarte thee kopen en altijd in huis hebben!

  • Zwarte thee heeft een antioxidantwerking. Antioxidanten zorgen ervoor dat het risico op chronische ziektes verminderd wordt en het bevorderd je gezondheid.
  • Zwarte thee is goed voor je hart. Je kunt met zwarte thee risicofactoren op hartziektes innemen.
  • Zwarte thee kopen helpt je darmgezondheid te bevorderen. Heb je vaak last van je darmen? Dan heb je zwarte thee nodig. Door de polyfenolen in zwarte thee kun je je immuun functie en darmklachten verhelpen.

Heb je vaak last van een hoge bloeddruk? Zwarte thee kopen kan het risico op hart- en vaatziekten verlagen door je hoge bloeddruk te verlagen.

Zwarte thee kopen

Ben je op zoek naar een lekkere zwarte thee smaak? Bij De Theebaron kun je kiezen uit veel verschillende zwarte theesoorten. We vinden het belangrijk dat het assortiment van de populairste thee ter wereld zo uitgebreid mogelijk is! Zo kun je bij ons thee bestellen uit landen als China, Japan, India en Sri Lanka. Er zit voor iedereen een smaak tussen die voldoet aan de wensen. Weet je niet zeker welke theesoort de juiste is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken graag met je mee.

Zwarte theesoorten

Bekijk hieronder alle Zwarte thee producten van de Zwarte thee specialist: De Theebaron. De meest populaire Zwarte thee is momenteel: Java OP Superior Santosa