Betaalmethoden

De Theebaron Betaalmethoden

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

Betaalmethoden:

iDEAL

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. (www.ideal.nl)

MasterCardVisa

Creditcard:

Hier kunt u uw creditcard kiezen en vervolgens de gegevens in vullen zoals u gewend bent in de vertrouwde en beveiligde omgeving.

PayPal  

Paypal:

U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. (www.paypal.nl)Sofort:

Met Sofort banking kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van Sofort banking, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van Sofort banking. (www.sofortl.nl)

Bank transfer

Vooruitbetalen per bankoverschrijving:

U kunt het totaalbedrag overmaken naar:
RABO IBAN: NL07RABO0375881913 t.n.v. V.O.F. De Baron Websales te Krimpen aan den IJssel.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan 
VOF De Baron Websales.
IBAN: NL07RABO0375881913
BIC/SWIFT: RABONL2U

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de optie vooruitbetalen!
Wij handelen de verzending af wanneer wij de betaling hebben ontvangen.Bancontact / Mister Cash

Als u iets via internet heeft besteld en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. U betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de begunstigde en deze brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.

 Cash

Pinnen 

Pinnen bij afhalen is ook mogelijk.

Afhaaladres op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Van Utrechtweg 51
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Tel: +31(0)180-39 64 67

Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor www.detheebaron.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.


Billink

Achteraf betalen.


U ontvangt dan de factuur en de betaalinstructies van Billink, u dient aan Billink te betalen.