Groene thee: de gezondste keuze!

Groene thee 

Groene thee wordt al jaren gedronken in Nederland en is razend populair. Het is na water het meest gedronken drankje ter wereld. Groene thee wordt gemaakt van ongefermenteerde theeblaadjes en komt uit landen zoals China en Japan. De oorspronkelijke lichte, groene kleur van het blad blijft zijn kleur houden, omdat de bladeren niet gefermenteerd zijn. Hierdoor behoudt het een milde smaak en is het lekker doordrinkbaar. Wel bevat groene thee cafeïne. Je kunt uitgaan van ongeveer 30 milligram cafeïne in een kop van 125 milliliter. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten groene thee. Denk bijvoorbeeld aan Van Gogh Melange, Groene Mate Thee of Chinese Jasmijnthee met bloesem.


Groene thee kopen

In ons ruime assortiment kun je je inlezen over de verschillende groene theesoorten en kun je snel de groene thee kopen en in huis hebben. Groene thee wordt beschouwd als heilzaam tegen allerlei lichamelijke en mentale kwalen. Het is één van de minst bewerkte theesoorten. In China wordt sinds +/- 5000 jaar groene thee gecultiveerd. In groene thee zitten veel antioxidanten en heeft daarom een positieve werking op het hele lichaam. Het beschermt je tegen hart- en vaatziekten en kan natuurlijke bescherming bieden tegen kanker. Daarnaast vermindert deze thee stress en vermoeidheid en is het goed wanneer je huidproblemen hebt. De antioxidanten zorgen ervoor dat je huid minder snel verouderd en het verlicht bacteriële infecties die acne veroorzaken.


Tips

  • Groene thee kun je het beste bewaren in een donkere blik. Zo verliezen de bladeren geen smaak.

  • Zorg ervoor bij het online groene thee kopen dat je altijd zoekt naar goede kwaliteit. In ons assortiment kun je je verder inlezen over de verschillende groene theesoorten en kun je de lekkerste smaak uitkiezen.

  • Ben je niet overgevoelig voor cafeïne? Dan kan een kopje voor het slapengaan geen kwaad.

  • Wil je afvallen? Wij raden aan groene thee kopen om ervoor te zorgen dat je metabolisme een boost krijgt waardoor je sneller afvalt.

  • Gebruik ongeveer 2 gram per kopje.

  • 70-75 graden Celsius is de juiste temperatuur voor groene thee.

Beoordeling de Theebaron van klanten:

Op basis van 520 beoordelingen behaalt de Theebaron met de dienst: groene thee een 9.5 van de 10.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »