Zomer thee

De zomer is het seizoen van het fruit. Fruitige theesoorten zijn er heel veel en ook zeker bij De Theebaron. Wist je dat het ook beter is om warm te drinken in plaats van koud tijdens een warme zomerdag? Bij De Theebaron hebben we speciaal een selectie gemaakt van alle theesoorten die passen bij het seizoen en die jou een fris, fruitig en zacht gevoel geven. Even afkoelen tijdens een zomeravond of zelf ijsthee maken wanneer je meer tijd hebt.

Zomerse theesoorten

We hebben speciaal een selectie gemaakt van onze theesoorten die geschikt zijn om in de zomer te drinken. Zomerse theesoorten die veel gedronken worden zijn:

Zoals je ziet zijn het allemaal theesoorten waar iets van fruit in zitten of frisse kruiden. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel tijdens de warme dagen.

Zomerse thee bestellen

Heb je nooit eerder een zomerse thee geprobeerd of wil je zomerthee bestellen? Dan kun je bij De Theebaron beginnen met een kleiner zakje van 100 gram. Zo kun je eerst uittesten wat je van deze smaak vindt en hoe het thee drinken bevalt wanneer het buiten bijna net zo warm aanvoelt.

Zomerse thee bij De Theebaron

Weet je niet goed welke smaak je lekker vindt of wil je een paar smaken met elkaar combineren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee. Ook wanneer een theesoort niet op voorraad is kun je contact opnemen en vragen naar een alternatief of wanneer we verwachten nieuwe voorraad te hebben van zomerse thee.

Lees meer
Wij slaan cookies op zodat wij en derde partijen jou gepersonaliseerde advertenties kunnen laten zien Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »