Coronaproof pakjesavond vieren met thee!

Coronaproof pakjesavond vieren met thee!

minuten lezen
Het is pakjesavond! Helaas kunnen we pakjesavond niet vieren zoals we ieder jaar gewend zijn en zullen we het dit jaar anders moeten aanpakken. We gaan voor een coronaproof pakjesavond. Heb jij nog wat last minute tips nodig voor cadeaus en pakjesavond op afstand vieren?

Cadeaus op afstand

We kunnen nog steeds pakjesavond vieren met vrienden en familie. Je kunt elkaar cadeaus op afstand sturen en telefonisch spreken. Zo kun je ook een surprise maken en opsturen. Of misschien zelf langsgaan en de surprise voor de deur plaatsen. Wij delen een aantal thee cadeau tips met je:

Brandnetelthee

Met brandnetelthee kun je een hele goede weerstand opbouwen. Nu we in een gedeeltelijk tweede lockdown zitten is het belangrijk dat we zo gezond mogelijk leven. Laten we niet vergeten dat we ook willen genieten en dat Sinterklaas ook iets lekker moet brengen. Een surprise met een chocoladeletter bij brandnetelthee klinkt als de perfecte combinatie!

 

Matcha thee

Matcha thee is een thee die steeds populairder wordt. Het is vooral bekend in de hippe cafés en onder de jongvolwassenen. Behalve dat het hip en populair is, is matcha enorm gezond en ook beter dan koffie in de ochtend. Wil jij je kleinkinderen verrassen met wat lekkere, hippe thee? Kies dan voor matcha thee!

 

Zwarte thee

Zwarte thee is de bekendste thee op aarde en wordt al eeuwen gedronken. Vooral in de winter, wanneer ons weerstand slechter is, wordt veel zwarte thee gedronken. Is er iemand in je omgeving ziek of valt diegene onder de risicogroep? Laat sinterklaas wat zwarte thee brengen!

 

Theepakket samenstellen

Weet je niet goed wat je moet geven? Dan kun je ook een theepakket samenstellen. Zo kun je in je rijm verschillende theesoorten verwerken en een eigen thee advent kalender cadeau geven. Hier kun je ook natuurlijk wat lekkere kruidnoten stoppen met de populairste theesoorten.

 

Virtueel pakjesavond vieren met sinterklaas

We kunnen niet met te veel mensen in één ruimte zijn, wat het lastig maakt met de feestdagen. Gelukkig kunnen we met de hedendaagse technologie een hoop. Zo kun je sinterklaas een surprise laten afleveren bij je kleinkinderen en kun je tegelijkertijd videobellen. Je bent er dan toch bij wanneer je kleinkinderen de surprise en de cadeaus openmaken.

Vergelijk producten0