De #5 [allerlekkerste] Winterthee

De #5 [allerlekkerste] Winterthee

minuten lezen
Een kop thee op een koude dag is altijd een goed idee! Maar wist u dat er zelfs theesmaken zijn die het knusse gevoel in de winter versterken? We zijn het er in ieder geval over eens dat er geen betere manier is om de koudere dagen door te brengen met een warm dekentje en een lekkere kop thee. Benieuwd naar onze favoriete, winterse theesmaken? We geven u graag de allerbeste tips!

Onze favorieten: de allerlekkerste winterthee

Een kop thee op een koude dag is altijd een goed idee! Maar wist u dat er zelfs theesmaken zijn die het knusse gevoel in de winter versterken? We zijn het er in ieder geval over eens dat er geen betere manier is om de koudere dagen door te brengen met een warm dekentje en een lekkere kop thee. Benieuwd naar onze favoriete, winterse theesmaken? We geven u graag de allerbeste tips!

De juiste winterthee

Bent u op zoek naar een lekkere winterthee? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen tussen de zwaardere thee opties. Veel lichte theesmaken, zoals citroengras of rooibos, zijn het gehele jaar door heerlijk! Maar als u graag voor een winterthee wilt gaan, is een sterk gearomatiseerde thee echt een aanrader. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gember, speculaas of onze welbekende Christmas Tea Superior. Geloof ons, deze gedurfde theesmaken zullen u keer op keer opwarmen.

Kies een theesmaak die bij u past

Zoals we net al vertelden zijn er verschillende theesmaken die perfect zijn voor de koudere dagen. We delen graag een aantal van onze favorieten!

Gember Cool (Ayurvedische thee)

Bent u op zoek naar een frisse theesmaak? Dan is onze Gember Cool smaak zeer geschikt voor u. Naast gember, bevat deze winterthee lemongrass, zoethout, citrusschil, pepermunt en zwarte peper. Klinkt heerlijk, vindt u niet? Deze Ayurvedische thee zorgt bovendien voor een interne balans en daarmee het natuurlijke welzijn en functioneren van alle organen. Benieuwd naar alle voordelen van deze winterthee? We hebben ze voor u opgesomd:

  • Bevat VATA-thee, ook wel bekend als een rustgevende theesmaak;
  • Bevat PITTA-thee, ook wel bekend als een thee met een verkoelende en verzachte werking;
  • Bevat KAPHA-thee, ook wel bekend als een theesmaak die vooral geschikt is voor mensen die last hebben van een trage stofwisseling of obesitas.

Christmas Tea Superior

Onze échte favoriet; de Christmas Tea Superior winterthee! Wilt u een lekkere theesmaak proberen met de koudere dagen? Dan raden we deze smaak zeker aan. De Christmas Tea Superior staat bekend om haar kruidige en fruitige smaak. Denk hierbij aan ingrediënten zoals zwarte thee, aroma, citrusschil, stukjes appel, korenbloem, stukjes kaneel, rozenblaadjes en rozebottel. Klinkt dat niet geweldig? Deze winterthee wordt dan ook beoordeeld met vijf sterren op onze website!

 

Innerlijke Rust (Ayurvedische thee)

Ook deze theesmaak mag niet ontbreken in uw voorraadkast! Deze thee kenmerkt zich door de grote hoeveelheid heerlijke ingrediënten. Zo bevat deze theesmaak kaneel, rozenbottelschil, citrusschil, venkel, hibiscusbloesem, gember, cardamom, kamillebloesem, lindenbloesem, rupsklaver, zoethout, kruidnagel en zwarte Peper. Bovendien bevat onze Innerlijke Rust thee, net zoals de Gember Cool smaak, Ayurvedische leer. Dit brengt talloze voordelen met zich mee. Bekijk het bovenstaande rijtje nog maar eens!

Royal Winter Thee

Meer op zoek naar iets fruitig? Dan is de Royal Winter Thee écht iets voor u! Deze welbekende vruchtenthee bevat veel verschillende ingrediënten zoals appel, ananas (suiker, ananas, antioxidant: citroenzuur), rozenbottel schil, kardemom, witte thee, groene thee, gember, kaneel, rode biet, aroma, blauwe korenbloemen (3%) en peper. Een échte zoete theesmaak, dus! Ook de Royal Winter Thee is een echte favoriet bij onze klanten. Zo wordt deze theesmaak beoordeeld met vijf sterren!

 

Winteravond Melange Thee

Ook de Winteravond Melange Thee staat bekend om haar zoete smaak. De Melange in deze theesmaak is zeer mild voor uw maag en heeft daarnaast een romig appel-amandel aroma. Zo bevat deze theesmaak appelstukjes, druiven, stukjes peer, johannesbrood, amandelen, kaneel, aroma, saffloer bloesem en kamillebloemen. Hmm… bent u al net zo enthousiast als wij zijn?

 

Nog veel meer theesmaken!

Bent u benieuwd naar alle winterthee? Neem dan gerust een kijkje op onze website! De Theebaron biedt een ruim assortiment winterthee aan! Op die manier weet u zeker dat er een theesmaak bij zit die u lekker vindt.

 

Meer weten over onze thee?

Heeft u nog aanvullende vragen over winterthee? Neem dan contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder. We zijn iedere werkdag bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via de telefoon +31(0)180-39 64 67 of per mail [email protected].

Vergelijk producten0