Diversen

Bombilla (metalen rietje) voor Mate thee De bombilla is een metalen rietje en heeft aan de onderzijde een zeef die de invoer van deeltjes voorkomt tijdens het drinken (slurpen). De uitvoering kan afwijken van de foto.
€11,40
Druppelvanger en tuitzeef Thee schenken zonder te druppelen en geen theedeeltjes in uw kopje, dat kan met deze druppelvanger met tuitzeef!
Favourites Theekist 12 vaks Bradley's Favourites Theekist 12-vaks is speciaal voor 12 van de 14 smaken van Bradley's Favourites thee. Deze luxe theedoos komt van pas bij elke gelegenheid, let op de theekist wordt leeg geleverd.
€37,35
Gradli Theethermometer De Gradli theethermometer heeft een bereik van -10 graden tot en met 110 graden.
Kalebas voor Mate thee Een echte stijlvolle drinkbeker voor mate thee, hij is gemaakt van pompoen welke is gesneden, gedroogd en versierd. Kalebas voor Mate thee. Uw voorkeur voor uw kleur kunt u als memo toevoegen maar geeft geen zekerheid.
€12,95
Kopjes Jang gietijzer zwart set a 2 stuks Set bestaande uit twee gietijzeren theekopjes passende bij theepot Jang. De theekopjes zijn voorzien van een nopstructuur aan de buitenzijde en zijn aan de binnenzijde geëmailleerd.
€13,95
Kopjes Xilin gietijzer blauw set a 2 stuks Set bestaande uit twee gietijzeren theekopjes passende bij theepot Xilin. Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en rood.
€13,95
Kopjes Xilin gietijzer groen set a 2 stuks Set bestaande uit twee gietijzeren theekopjes passende bij theepot Xilin. Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en rood.
€13,95
Kopjes Xilin gietijzer rood set a 2 stuks Set bestaande uit twee gietijzeren theekopjes passende bij theepot Xilin. Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en rood.
€13,95
Luxe Maatlepel voor losse thee Luxe Thee maatlepel van Mount Everest aan de ene zijde de maat voor 1 kop thee aan de andere zijde de maat voor 1 pot thee.
Luxe Theethermometer in beschermhuls Zeer luxe Mount Everest Theethermometer in beschermhuls met bajonetsluiting een must voor elke theeliefhebber.
€17,95 €14,95
Maatschepje 1 kops RVS gepolijst Ons maatschepje 1 kops heeft een mooie afwerking en is uitgevoerd in hoogwaardig roestvaststaal, handig, praktisch en de ideale grootte, de maat van het schepje is voor circa 1 kopje thee.
Maatschepje T-Sac voor circa 1 kopje thee T-sac thee-maatje, de thee-maat aller tijden! Mooi, handig, praktisch en de ideale grootte, de maat van het schepje is voor circa 1 kopje thee, zodat de theebereiding u nog meer plezier geeft. Vaatwasmachinebestendig.
€4,95 €4,25
Matcha klopper bamboe 110mm Met deze bamboe klopper bereidt je op authentieke wijze een geslaagde Matcha thee.Matcha klopper bamboe
€14,95
Matcha lepel bamboe 160mm Met deze traditionele Matcha lepel, ook wel Chashaku genoemd. bereidt je op authentieke wijze een geslaagde Matcha thee in combinatie met de matcha klopper.
Matcha set Deze 3-delige set bestaat uit de Chawan, Chasen en Chashaku. _Chawan is de kom, Chashaku is de lepel en Chasen is de klopper.
Elke kom is anders en uniek en kan dus afwijken van de getoonde foto.
€34,50
Onderzetter Jang gietijzer zwart Gietijzeren onderzetter passende bij theepot Jang (0,8 en 1,1 liter). De onderzetter is voorzien van een nopstructuur.
Onderzetter Xilin gietijzer blauw Gietijzeren onderzetter passende bij theepot Xilin (0,8 en 1,25 liter). De onderzetter is voorzien van een nopstructuur en is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en rood.
Onderzetter Xilin gietijzer groen Gietijzeren onderzetter passende bij theepot Xilin (0,8 en 1,25 liter). De onderzetter is voorzien van een nopstructuur en is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en rood.
Onderzetter Xilin gietijzer rood Gietijzeren onderzetter passende bij theepot Xilin (0,8 en 1,25 liter). De onderzetter is voorzien van een nopstructuur en is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en rood.
T-Sac theefilter nr. 1 (100 stuks) Thee zetten was nog nooit zo makkelijk en is ontworpen om zonder houder te gebruiken, vullen en klaar! De theefilters zijn gemaakt van warmlasbare vezels en pulp- en chloorvrij gebleekt. T-Sac theefilter nr. 1
T-Sac theefilter nr. 2 (100 stuks) Thee zetten was nog nooit zo makkelijk en is ontworpen om zonder houder te gebruiken, vullen en klaar! De theefilters zijn gemaakt van warmlasbare vezels en pulp- en chloorvrij gebleekt. T-Sac theefilter nr. 2
T-Sac theefilter nr. 3 (100 stuks) Thee zetten was nog nooit zo makkelijk en is ontworpen om zonder houder te gebruiken, geschikt voor theepotten tot 1,5 liter.
Teatip, Onderzetter Bradley's Teatip, onderzetter makkelijk om het buideltje op te leggen of om het Bradley's theeglas op te zetten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »