Hibiscus thee | De oplossing voor jouw kriebelhoest!

Hibiscus thee | De oplossing voor jouw kriebelhoest!

minuten lezen
Wil je gezond leven en op een gemakkelijke manier een gezondere levensstijl krijgen? Hibiscusthee kopen is verantwoord en kan hieraan bijdragen! Je zal minder kans hebben op verschillende ziektes en je veel je fit met hibiscusthee. De medicinale werking van hibiscus thee?

Waar komt de Hibiscusthee vandaan?

De Hibiscus is afkomstig uit het Mediterrane gebied en toont zich als een trompetvormige bloem. Er zijn, maar liefst, 200 soorten Hibiscusbloemen. De Hibiscus Sabdariffa (Roselle) is het soort waarvan thee wordt gemaakt. Deze wordt namelijk gecreëerd door de rode, gedroogde bloemen van de Hibiscus. Benieuwd naar de smaak? In onze webshop leveren we de thee snel uit voorraad.

Hibiscusthee is dé thee tegen kriebelhoest

Last van vervelende kriebelhoest? Dat kriebelige gevoel irriteert en hierdoor blijf je maar hoesten. Wanneer de hoestdrankjes niet werken zoek je naar een andere oplossing om van die ergerlijke kriebelhoest af te komen. Hibiscusthee kopen is de uitweg! Door deze theesoort te drinken kun je de kriebel in je keel verlichten.

 

Ga een hoge bloeddruk tegen

Hibiscusthee is op veel gebieden gezond! Zo kan deze thee ervoor zorgen dat je bloeddruk wordt verlaagd. Veel mensen zijn onwetend over het feit dat ze een te hoge bloeddruk hebben en lopen op deze manier veel risico’s voor hart- en vaatziekten of aanvallen. Deze hartaandoeningen kunnen wellicht voorkomen worden. Het drinken van Hibiscusthee helpt je hierbij en kan je bescherming bieden!

 

Probeer Hibiscusthee en verlaag je cholesterolgehalte

Ben je op de hoogte van de cijfers met betrekking tot het aantal mensen met hart- en vaatziekten? Alleen al in Nederland zijn er dagelijks 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. Dit is een hoog aantal. Zodoende is het van belang hier aandacht aan te besteden! Het drinken van hibiscusthee helpt bij een hoge bloeddruk en kan daarbovenop je cholesterolgehalte verlagen. Dit betreft de slechte cholesterol in ons lichaam, namelijk de LDL-cholesterol.

 

Vermijd Hibiscusthee tijdens je zwangerschap

Ben je zwanger, maar kan je normaal gesproken genieten van een glas Hibiscusthee? Houd dan even een pauze met het drinken van deze thee. Het is denkbaar dat deze thee oestrogeen en testosteron verhoogt en dat is niet bevorderlijk tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Ook wanneer je een hormoonkuur hebt, raden wij je af om deze thee te drinken.

 

Hulp nodig bij het afvallen?

De strijd tegen overtollig vet kan eindeloos duren en je een slecht gevoel geven. Het drinken van Hibiscusthee kan je hierbij helpen. Wanneer je erg kan genieten van lekker (ongezond) eten, is het lastig om hiervan af te blijven. Je krijgt het niet voor elkaar om van die tussendoortjes af te blijven en om geen saus bij je eten te nemen. Er zijn factoren die jouw dieet of afvalrace begunstigen. Neem in plaats van bijvoorbeeld een frisdrank als cola hibiscusthee! Deze thee zorgt ervoor dat jouw bloedsuikerspiegel in controle blijft en je insulinegevoeligheid wordt verbeterd.

 

Waar combineer je thee mee?

Dat Hibiscusthee gezond is, is duidelijk. Maar, de smaak van de thee is ook belangrijk voor je. Hibiscusthee heeft van zichzelf een zurige smaak die lijkt op de smaak van rode bosbessen. Wil je profiteren van de gezonde voordelen van Hibiscusthee, maar ben je niet weg van een zure smaak? Deze thee is uitstekend te combineren met zoete tinten! Denk hierbij aan het toevoegen van honing, suiker, citroen of kaneel. Maak je Hibiscusthee naar wens en voeg andere smaken toe!

 

Deze gezonde thee heb je snel in huis!

Overtuigd van hibiscus thee en wil je hibiscus thee kopen? Ga voor gezond en bestel dan nu via de webshop! Bij De Theebaron ben je verzekerd van een snelle levering en hoge kwaliteit thee.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op zodat wij en derde partijen jou gepersonaliseerde advertenties kunnen laten zien Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0